Verse kruiden roomkaas
Dit is geen receptje van mijzelf maar wel een heerlijk recept van de kruidenroomkaas van La place.
Toen de V & D nog bestond heb ik regelmatig wel eens een heerlijk broodje kruidenroomkaas gegeten.
Ik dacht altijd dat dat recept een groot geheim was maar het blijkt gewoon op de site van La place te staan.
Wat de kruidenroomkaas zo ontzettend lekker en romig maakt is het gebruik van Crème fraîche.
Ik deel met jullie alvast het not so secret recept van de La place kruidenroomkaas, en morgen deel ik hier een heerlijk lunch recept mee.
Ingrediënten voor 2 broodjes
- 120 gram roomkaas Philadelphia naturel
- 15 gram crème fraîche
- 5 gram verse peterselie
- 15 gram verse bieslook
- gemalen zwarte peper korrels
Wil je een grotere hoeveelheid maken dan kun je het recept prima een aantal keer verdubbelen
Bereidingswijze
Stap 1
Snijd de verse peterselie en bieslook fijn met een groot en scherp mes.
Doe de roomkaas en de crème fraîche in een kom en meng met een spatel goed door tot een gladde spread.
Stap 2
Voeg flink gemalen zwarte peperkorrels toe en spatel dit er goed door.
Meng de verse kruiden door de roomkaas en klaar is je La place kruidenroomkaas.
Stap 3
Eet de roomkaas op een ( koolhydraatarm ) Broodje of cracker.