Paas fudge

Paas fudge

Paas fudge een makkelijk en lekker zoet tussendoortje

Paas fudge super lekker en super gemakkelijk en leuk om samen met de kinderen te maken.
Ook ideaal om na de Paasdagen je overgebleven paaseieren op te maken.
Ik heb een mix gebruikt van chocolade eitjes, suiker eitjes en suikerpaas figuurtjes.
Je kunt dit super lang bewaren in de koelkast als je het gemaakt hebt.
Het is wel best machtig en erg zoet maar ach voor een keertje kan dat best een keertje.
Wat je hiervoor nodig hebt als basis ingrediënt is gecondenseerde melk deze kun je in elke supermarkt kopen.


Paas fudge

Paas fudge

een lekker en zoet tussendoortje
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Keuken Nederlands

Ingrediënten
  

  • 1 blik Gecondenseerde melk
  • 500 gram Witte chocolade
  • chocolade eieren en ander paas snoep

Instructies
 

  • Hak de witte chocolade grof en doe dit samen met de gecondenseerde melk in een steelpan.
  • Verwarm het geheel op laag vuur zodat de chocolade goed smelt en zich mengt met de gecondonseerde melk.
  • Blijf er wel bij staan en blijf goed roeren.
  • Als alle witte chocolade gesmolten is haal je de pan van het vuur en spatel je wat chocolade paaseieren en of ander paas snoepjes erdoorheen.
  • Giet de fudge in een vierkante bakvorm die je eerst bekleed hebt met bakpapier.
  • Strijk de bovenkant van de fuge een beetje glad met een spatel en versier nog met andere paaseieren of andere snoepjes.
  • Zet de fudge in de koelkast en laat hem compleet hard worden.
  • Als de fudge hard is verwarm je een groot en scherp met goed onder de hete kraan en snijd de fudge in blokjes.
  • Bewaar de fudge wel in de koelkast als je hem in blokjes hebt gesneden je kunt dit gemakkelijk 1 maand in de koelkast bewaren.

Notities

Enjoy!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*