Ingrediƫnten
Equipment
Method
- Kneed het gehakt samen met zout, peper, maggi, paprikapoeder, ei, 2 teentjes geperste knoflook en het paneermeel.En draai er gehaktballen van ongeveer de grootte van een bitterbal zorg dat ze allemaal even groot zijn dan garen ze het beste.
- Verhit een koekenpan met wat olijfolie en de boter en bak hierin de gehaktballen rondom goud bruin.
- Haal de gehaktballen uit de pan.Doe de gesnipperde ui, fijngesneden knoflook teentjes paprika blokjes, fijn gesneden rode peper in de pan en fruit dit 5 minuten aan.Voeg het blik Mutti polpa toe en pureer de saus met een staafmixer glad.
- Voeg nu de gerookte paprika poeder toe en de gehaktballen bij de saus in de pan.Verwarm het geheel nog 8 minuten goed door en breng extra op smaak met peper en zout en worcestersaus.
- Schep de gehaktballen en de saus in een schaal en garneer met vers gesneden peterselie