Ga terug

Amerikaanse coleslaw (koolsalade)

recept kan makkelijk gehalveerd worden.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties: 6 personen
Gang: Bijgerecht, dinner
Keuken: Amerikaans

Ingrediƫnten
  

  • 1 kleine Biologische witte kool
  • 1 kleine Biologische rode kool
  • 8 stuks Biologische Bospeen
  • 150 gram Eigen gemaakte mayonaise of biologische mayonaise
  • 1 theelepel Biologische Witte azijn
  • 1/2 theelepel Biologische Appel azijn
  • 2 theelepels Biologische rietsuiker
  • 1 theelepel Biologische Gedroogde of verse Dille de verse wel fijnhakken.
  • 1/4 theelepel Biologische Grof gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel Keltisch zeezout

Method
 

  1. Was alle groenten snijd de 2 kolen in 4 stukken.
  2. Maak de bospeen schoon en verwijder het topje.
  3. Snijd/rasp met behulp van een mandoline of foodprocessor de groente in reepjes.
    (of snijd alles fijn met de hand)
  4. Doe alle groente in een grote kom.
  5. Meng een ander schaaltje de mayonaise, beide soorten azijn dille, suiker, peper en zout en roer goed door met een lepel.
  6. Schep de dressing over de coleslaw en hussel alles goed door.

Notities

Eet smakelijk!