Ga terug
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang: Bijgerecht, dinner
Keuken: Amerikaans

Ingrediƫnten
  

  • 1 stuks Biologische Sjalot Fijn gesnipperd
  • 2 teentjes Biologische Knoflook Geperst
  • 1 eetlepel Biologische olijfolie
  • 160 milliter Biologische Ketchup
  • 60 milliter Biologische Appelazijn
  • 2 eetlepels Black treacle
  • 2 eetlepels Biologische Donker buine basterdsuiker
  • 1 eetlepel Biologische Paprika poeder
  • 1 eetlepel Biologische Gerookte paprika poeder
  • 1/2 theelepel Mosterdpoeder
  • 1 eetlepel Biologische Worcestersaus saus
  • 1 theelepel Keltisch zeezout
  • 1/2 theelepel Biologische Grof gemalen zwarte peper

Method
 

  1. Snipper de sjalot en snijd de teentjes knoflook heel erg fijn verhit de olijfolie in een steelpan en bak de uitjes met de knoflook een beetje aan op een laag pitje.
  2. Voeg de rest van de ingrediƫnten toe en roer goed door.
  3. Verwarm alles tot het begint te koken draai dan het vuur laag en laat het 10 minuten zachtjes koken roer wel af en toe door.
  4. Haal de pan van het vuur laat het compleet afkoelen en bewaar het daarna in een schoon en goed afluitbaar potje in de koelkast.

Notities

Enjoy!