Ga terug
Beef Korma Curry

Beef Korma Curry

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 1 uur 45 minuten
Totale tijd 2 uur
Porties: 4 personen
Gang: dinner
Keuken: Indiaas

Ingrediƫnten
  

  • 1 kilo Biologische Rund riblappen of sukade
  • 500 milliter Curry saus basis recept
  • 2 eetlepels Biologische olijfolie
  • 60 gram Biologische Fijngemalen cashewnoten ongezouten
  • 2 eetlepels Biologische Kurkuma
  • 1 theelepel Garam Masala
  • 1 theelepel Biologische Komijn poeder
  • 125 milliliter Biologische Slagroom
  • 2 eetelepels Biologische Lichtbruine basterdsuiker

Method
 

  1. Snijd het stoofvlees in grote blokjes.
  2. Strooi de kurkuma, Garam masala, en de komijn over het vlees.
  3. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur rondom bruin.
  4. Giet de basis curry saus erbij, doe de deksel op de pan en laat het geheel zachtjes voor 1,5 uur stoven op een laag pitje.
  5. Voeg na 1,5 uur de suiker en de slagroom toe en laat het nog 5 minuten op hoog vuur bubbelen.
  6. Serveer met rijst en of naan.

Notities

Eet smakelijk!