Ingrediënten
Method
Voor de biefstuk te marineren
- Snijd de stukken biefstuk in dunne reepjes en doe in een schaal.
- Voeg de overige ingrediënten van de marinade erbij en meng alles goed door.
- Zet het in de koelkast en laat het 30 minuten marineren.
- Bereid ondertussen de Chinese eiermie volgens de verpakking.
- Was alle groenten snijd de winterpeen in dunne reepjes net zoals de Chinese kool en snijd de lente ui in dunne ringen.
- Pel de teentjes knoflook en snijd de champignons in plakken.Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika en snijd deze in dunne reepjes.
- Meng alle ingrediënten voor de saus voor de Beef Lo Mein.
- Verhit arachideolie in een wok en voeg de biefstuk reepjes toe bak ze op hoog vuur rondom bruin dit duurt max 2 minuten.
- Haal de biefstukreepjes nu uit de pan en zet opzij op een bord
- Pers nu de teentjes knoflook uit en voeg de gesneden groente en de champignons toe wok dit geheel 2 - 5 minuten.
- Giet de bamboe scheuten af en doe ze in de wok erbij voeg de noedels en de saus toe en de biefstuk reepjes wok dit nog 2 minuten op hoog vuur schep het geheel goed om tijdens het wokken.Blus af met de Shaoxing wijn en verhit het geheel nog 1 minuut.
- Verdeel over 2 borden en serveer direct.
Notities
Eet smakelijk!