Ingrediënten
Method
- Kook de maiskolven 8 - 10 minuten in water.
- Giet de maiskolven af en laat ze een beetje afkoelen.
- Mix mayonaise, sour crème, chili vlokken, komijn en koriander of peterselie.Roer dit goed door zodat alles goed gemengd is en zet deze even aan de kant.
- Trek nu zachtjes het blad van de maiskolven na achter en knoop ze bij mekaar met een stukje kooktouw.Knip ze eventueel een beetje korter.
- Verwijder de draden van de maiskolven en smeer de kolven rondom in met olijfolie.
- Verhit een grillpan op hoog vuur en leg hierin de maiskolven grill de maiskolven 10 - 12 minuten rondom, af en toe even draaien.
- Haal de maiskolven nu uit de gril pan en besmeer ze rondom goed in met de marinade van mayonaise.
- Leg ze op een mooi bord verkruimel de fetakaas en strooi deze erover.
- Serveer met partjes limoen.
Notities
Eet smakelijk!