1eetlepelFijngehakte koriander of peterselie als je niet van koriander houdt
150gramFetakaas
4stukslimoenen
Instructies
Kook de maiskolven 8 - 10 minuten in water.
Giet de maiskolven af en laat ze een beetje afkoelen.
Mix mayonaise, sour crème, chili vlokken, komijn en koriander of peterselie.Roer dit goed door zodat alles goed gemengd is en zet deze even aan de kant.
Trek nu zachtjes het blad van de maiskolven na achter en knoop ze bij mekaar met een stukje kooktouw.Knip ze eventueel een beetje korter.
Verwijder de draden van de maiskolven en smeer de kolven rondom in met olijfolie.
Verhit een grillpan op hoog vuur en leg hierin de maiskolven grill de maiskolven 10 - 12 minuten rondom, af en toe even draaien.
Haal de maiskolven nu uit de gril pan en besmeer ze rondom goed in met de marinade van mayonaise.
Leg ze op een mooi bord verkruimel de fetakaas en strooi deze erover.