Ga terug
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 1 uur 15 minuten
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Porties: 4 personen
Gang: Bijgerecht, Brood, Hoofdgerecht
Keuken: Oosters

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram Dodoni Griekse yoghurt 10% of rauw power kwark
  • 300 gram Biologische tarwebloem
  • 1 theelepel Baking soda
  • 2 theelepels Biologische Gedroogde Oregano
  • 1 theelepel Biologische Gedroogde Tijm
  • 3 eetlepels Biologische olijfolie
  • 1 eetlepel Keltisch zeezout
  • 1 theelepel Biologische Grof gemalen zwarte peper

Method
 

  1. Doe alle ingrediƫnten in een kom en kneed tot een samenhangend deeg.
  2. Dek de kom af met een theedoek of plastic folie en laat 1 uur rusten op een (warme) plek.
  3. Bebloem je werkblad en verdeel het deeg in 6 tot 8 even grote stukken.
  4. Rol de ballen uit tot een ovaal plat stuk deeg van 1,5 - 2 centimeter dik.
  5. Bak ze in een hete droge koekenpan voor een paar minuten tot ze gaar zijn en bruine spikkels krijgen.
  6. Leg ze onder een theedoek zodra ze uit de pan komen zo blijven ze zacht en fluffy.

Notities

Eet smakelijk!