Ingrediƫnten
Method
- Zet een pan water op het gas en doe daarin wat zout, breng de pan met water aan de kook
- Halveer de krielaardappelen en doe ze in de pan met water.Kook de aardappelen 5 minuten en giet ze daarna goed af in een vergiet en laat ze daar even in staan.
- Verwarm ondertussen de oven vast voor op 200 graden
- Pel de teentjes knoflook en pers ze uit boven een schaaltje
- Hak alle verse kruiden fijn en doe ze bij de knoflook in het schaaltje
- Doe de 3 eetlepels olijfolie in het schaaltje der bij en strooi er flink wat peper en zout bij, roer het even kort door.
- Haal de krielaardappelen uit het vergiet en doe ze in het schaaltje bij de kruidenolie
- Hussel het geheel goed door met een lepel zodat elke aardappel goed bedekt is met de kruidenolie
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel daar over de aardappelen spreid ze een beetje uit over de bakplaat.
- Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak ze 25 minuten.
- Verhoog na 25 minuten de oven na grillstand en zet de aardappelen nog even 5 minuten onder de gril zodat ze een mooi bruin korstje krijgen
Notities
Eet smakelijk!