Ingrediƫnten
Method
- Verwarm de oven voor op 220 graden hete lucht haal de bakplaat eruit en bekleed deze met aluminiumfolie.
- Halveer de grote tomaten en laat de kleine tomaten heel verdeel deze over de bakplaat.
- schil de uien en snijd deze in kwarten en verdeel deze ook over de bakplaat.
- Pel de bolknoflook en de teentjes en verdeel deze ook over de bakplaat.
- Verdeel de olijfolie erover en bestrooi rijkelijk met peper en zout.
- Zet de bakplaat in het midden van de oven en rooster alles voor 30 minuten.
- Neem een hoge soeppan en doe hierin de geroosterde tomaten, uien en knoflook inclusief de sappen die op de bakplaat liggen.
- Voeg de bouillon toe en de scheur de basilicum grof pureer alles glad met de staafmixer.
- Je kunt hem nu zeven of zo laten.
- Voeg de kookroom toe en breng aan de kook draai het vuur laag en laat de soep nog 15 minute pruttelen.
Notities
Emjoy!