Ga terug
Griekse feta dip - Htipiti

Griekse feta dip - Htipiti

Griekse feta dip - Htipiti spicy dip van gegrilde paprika's
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje
Keuken: Grieks

Ingrediƫnten
  

  • 350 gram Biologische Feta kaas
  • 250 gram Biologische Cottage cheese
  • 4 stukken Biologische Gegrilde rode paprika uit pot
  • 1 eetlepel Biologische Citroensap
  • 1 stuk Biologische Rode peper
  • 4 eetlepel Biologische Extra Virgin olijfolie

Method
 

  1. Zet een foodprocessor klaar doe hierin de feta, ricotta, citroen sap, de stukken gegrilde rode paprika, olijfolie.
  2. Hak de rode peper grof en doe deze erbij doe de deksel op de foodprocessor en zet hem aan.
  3. De dip is klaar als alles tot een mooie gladde massa gemengd is.
  4. Schep in een schaal en serveer met Griekse pita of Zuurdesem brood.

Notities

Eet smakelijk!