Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op 175 graden boven en onder warmte.
- Vet een cakeblik goed in met boter of bekleed met bakpapier.
- Klop de suiker met de roomboter romig en voeg 1 voor 1 de eieren toe en mix dit glad.
- Prak 3 stuks bananen met het kaneel en de kruidnagel en doe dit bij de rest in de kom.
- zeef het zelfrijzend bakmeel boven de kom en mix dit kort door.
- Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit doe dit bij de rest en mix alles glad.
- Giet het beslag in je cakeblik snijd de laatste banaan in de lengte doormidden en leg deze bovenop het beslag.
- Schuif het bananenbrood in het midden van de oven en bak deze gaar in 45 - 60 minuten.Het bananenbrood is klaar als je er een sateprikker in kunt steken en deze komt er schoon weer uit.
- Haal het bananenbrood als die klaar is uit de oven laat 10 minuten afkoelen in het blik.
- Haal hem daarna uit het cakeblik en laat hem verder afkoelen op een taartrooster.
Notities
Enjoy!