Ga terug
Indonesische spicy seroendeng

Indonesische spicy seroendeng

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang: Bijgerecht, dinner
Keuken: Indonesisch

Ingrediƫnten
  

  • 100 gram Biologische Ongezouten pinda's
  • 250 gram Biologische Kokosrasp
  • 2 eetlepels Chili olie eigen recept
  • 4 eetlepels Biologische Poedersuiker
  • 1 theelepel Biologische Knoflookpoeder
  • 1 theelepel Biologische Laos
  • 1 theelepel Biologische Gemberpoeder
  • 1 theelepel Biologische Kurkuma
  • 1 eetlepel Rijstolie

Method
 

  1. Neem een ruime koekenpan en doe hierin de rijstolie met de chili olie, voeg de pinda's en kokosrasp toe en voeg de gedroogde kruiden toe bak het geheel op hoog vuur en schep regelmatig om.
  2. Voeg na 5 - 10 minuten de poedersuiker toe en laat dit nog even karameliseren.
  3. Schep de seroendeng op een bakplaat en laat volledig afkoelen bewaar daarna op een donkere plek in een goed afsluitbaar potje.
    Of serveer direct.

Notities

Enjoy!