Ingrediënten
Method
- Was de wortels onder de kraan, maak de wortels schoon door rondom het buitenste laagje met een dunschiller te verwijderen.
- Laat de wortels heel of snijd ze in grote stukken.
- Breng een pan met water en een snufje zout aan de kook, zodra het water kookt doe je de wortels in de pan.
- Kook de wortels 12 - 15 minuten giet ze daarna af in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
- Verhit de roomboter in een grote koekenpan leg de wortels erin en bestrooi met kaneelsuiker.
- Zodra de suiker in de boter is opgelost hussel je voorzichtig de wortels goed door de boter houd het vuur middelhoog.
- Schep met een lepel steeds wat boter over de wortels doe dit voor 5 minuten.
- Doe de wortels in een schaal en serveer ze bij de rest van je maaltijd.
Notities
Taitneamh a bhaint as do chuid béile!
Eet smakelijk!