Ingrediënten
Method
- Dep de konijnenbouten goed droog met keukenpapier en bestrooi de konijnbouten rijkelijk met peper en zout.
- Verhit in een grote braadpan wat boter en bak hierin de konijnbouten rondom goudbruin.
- Schil ondertussen de rode uien halveer deze en snijd in dunne halve ringen.Voeg dit bij de konijnbouten bak ze even mee.
- Voeg nu het kriekbier en de pot kersen met siroop toe breng dit aan de kook en laat het even 10 minuten goed bubbelen.
- Draai het vuur laag doe de deksel op de pan en laat het gerecht nu 1 uur zachtjes stoven.
- Doe een eetlepel maïzena met een klein beetje water in een bakje en maak hiervan een papje.
- Roer het maïzena papje door de konijnenbouten in kriek en laat dit nog even 5 minuten pruttelen.
- Serveer de konijnenbouten met Pommes duchess of aardappelkrokketten.
Notities
Eet smakelijk!