Ga terug
Remoulade saus

Remoulade saus

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Nederlands

Ingrediƫnten
  

  • 1 grote Biologische Augurk of 2 kleintjes
  • 1 eetlepel Biologische Kappertjes
  • 1 kleine Biologische Sjalot
  • 150 gram Biologische mayonaise
  • 1/2 theelepel Biologische Dijonmosterd
  • 1 eetlepel Biologische Citroensap
  • 10 gram Biologische verse peterselie fijngesneden
  • 10 gram Biologische verse bieslook fijngesneden
  • 1/8 theelepel Biologische Kappertjes vocht

Method
 

  1. Snijd de sjalot, augurk en kappertjes fijn.
  2. Doe in een kom en meng de ander ingrediƫnten erdoor.
  3. Serveer direct of bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast in goed afsluitbaar glazen potje of bakje.

Notities

Eet smakelijk!