Ga terug

Snijbiet met gnocchi

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Porties: 2 personen
Gang: dinner, Hoofdgerecht

Ingrediƫnten
  

  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 500 gram Snijbiet
  • 2 Voor gegaarde worsten
  • 1 pak Gnocchi
  • Peper en zout

Method
 

  1. Verhit een scheut olijfolie in de wokpan.
  2. Was de snijbiet goed onder de kraan en snijd het blad en de stelen klein.
    Droog de snijbiet goed in een sladroger.
  3. Snijd de worst in plakken en doe deze in de wok, bak ze licht goudbruin en doe daarna de gnocchi erbij.
  4. Bak de gnocchi ook een beetje bruin nu kan de snijbiet erbij samen met peper en zout naar smaak.
  5. Bak de snijbiet nog z'n 7 minuten mee en schep af en toe goed om zodat alles goed gaart.
  6. Na 15 minuten is je snelle maaltijd met snijbiet en gnocchi klaar.
  7. Eet smakelijk!