Ingrediënten
Method
- Snipper de ui en snijd de jalapeño peper fijn.
- Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit hierin de ui met de jalapeño peper voor 5 minuten.
- Snijd de knoflook fijn en voeg deze bij de uien en fruit 2 minuten mee.
- Breng de kippendijen op smaak met peper en zout en doe ze in de pan.Bak ze op middelhoog vuur rondom bruin.
- Meng ondertussen in een foodprocessor de Chipotle pepers met de mutti polpa tot een gladde saus.
- Voeg de kruiden (Komijn, oregano, chilipoeder) toe aan de kip en giet de saus erbij.
- Doe de deksel op de pan zet het vuur laag en laat de Ting the pollo 30 minuten zachtjes pruttelen.
- Haal de kip uit de pan en pluk deze met 2 vorken uit mekaar, doe de kip weer terug in de pan en laat deze op middelhoog vuur nog even 5 minuten in de saus pruttelen.
- Serveer met je favoriete Mexicaanse basis en bijgerechten.
Notities
Enjoy!