Ga terug
Yorkshire pudding

Yorkshire pudding

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 45 minuten
Porties: 6 stuks
Gang: dinner
Keuken: Brits

Ingrediƫnten
  

  • 2 stuks Biologische eieren
  • 100 gram Biologische tarwebloem
  • 100 milliter Biologische (rauwe) Volle melk
  • Biologische olijfolie om de vorm in te vetten

Method
 

  1. Verwarm de oven voor op hete lucht 225 graden.
  2. Vet een muffinvorm goed in met een flinke scheut olijfolie per vakje.
  3. Zodra de oven op temperatuur is verwarm je de muffin vorm 15 minuten in de hete oven.
  4. Neem een beslag kom en klop de melk, eieren en het bloem tot een glad beslag.
  5. Zodra de muffinvorm voor verwarmd is giet je het beslag tot de rand in de vorm en laat ze bakken voor 15 minuten op 225 graden.
  6. Doe de deur van de oven niet open! want dan zullen de Yorkshire puddings instorten.
  7. Na de 15 minuten haal je ze uit de oven en serveer je ze met een rijke jus. En de rest wat je graag bij je sunday roast wilt serveren.

Notities

Enjoy!