Granola Snickers smaak

Granola Snickers smaak

Granola Snickers smaak homemade ontbijtgranola met pindakaas, pinda’s en chocolade.


Granola Snickers smaak lekker crunchy granola die smaakt als een reep Snickers chocolate bar!
Dit zijn van die dingen die ik het liefste zelf maak.
Zo kan ik namelijk exact bepalen wat ik er allemaal in stop.
En daarnaast is het ook nog eens super gemakkelijk en leuk om te maken.
Je mengt alles wat je erin wilt hebben door de havermout, stort het op een bakplaat.
Schuift de bakplaat de oven in tussendoor af en toe husselen terwijl de oven de rest doet.


Glutenvrij maken?

Gebruik dan glutenvrije havervlokken deze herken je aan het crossed grain keurmerk.
Te koop in elke supermarkt in het speciale dieet schap.
Natuurlijk kun je altijd variëren met verschillende smaken, zaden en pitten.

Granola Snickers smaak

Granola Snickers smaak homemade ontbijtgranola met pindakaas, pinda's en chocolade.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Ontbijt
Keuken Nederlands

Ingrediënten
  

  • 500 gram Havervlokken
  • 150 gram Ongezouten pinda's
  • 3 eetlepels Pindakaas
  • 75 gram Gebroken lijnzaad
  • 1 eetlepel Zonnebloemolie
  • 2 eetlepels Golden syrup Of honing, agave siroop of maple siroop
  • 1 theelepel Speculaas kruiden
  • 150 gram Stukjes chocolade of cacaonibs

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Meng alle ingrediënten behalve de stukjes chocolade door mekaar.
  • Verdeel de granola over de bakplaat en spreid het goed uit.
    Rooster de granola 15 minuten in de oven.
  • Schep de granola elke 5 minuten goed om zodat het gelijkmatig kan roosteren.
  • Haal na de 15 minuten de granola uit de oven en laat 10 minuten wat afkoelen.
  • Roer de stukjes chocolade of de cacaonibs erdoor en schep de granola in de de voorraadpot.
  • Je kunt de granola over je havermoutpap strooien of bij de yoghurt, kwark of melk.
    Of voeg een flinke schep granola toe aan je smoothiebowl.

Notities

Enjoy!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*