Griekse feta dip - Htipiti

Griekse feta dip – Htipiti

Griekse feta dip – Htipiti spicy dip van gegrilde paprika’s

Griekse feta dip – Htipiti een heerlijke dip uit de Griekse keuken met een basis van feta en gegrilde paprika’s
Ondanks dat ik nog nooit in Griekenland op vakantie ben geweest staat dit land wel hoog op mijn lijstje.
Dat neemt niet weg dat ik dol ben op de smaken uit Griekenland en ik ga ook graag eten in een Grieks restaurant.
In sommige restaurants serveren ze deze heerlijke feta dip als voorafje.
Wil je dus genieten van de echte Authentieke producten uit Griekenland dan is deze site een aanrader.
Hier vind je alle producten gemakkelijk online voor al je recepten.
En het allerlekkerste blijft natuurlijk het zelf maken van deze heerlijke lekkernij.


Griekse feta dip - Htipiti

Griekse feta dip – Htipiti

Griekse feta dip – Htipiti spicy dip van gegrilde paprika's
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje
Keuken: Grieks

Ingrediënten
  

  • 350 gram Biologische Feta kaas
  • 250 gram Biologische Cottage cheese
  • 4 stukken Biologische Gegrilde rode paprika uit pot
  • 1 eetlepel Biologische Citroensap
  • 1 stuk Biologische Rode peper
  • 4 eetlepel Biologische Extra Virgin olijfolie

Method
 

  1. Zet een foodprocessor klaar doe hierin de feta, ricotta, citroen sap, de stukken gegrilde rode paprika, olijfolie.
  2. Hak de rode peper grof en doe deze erbij doe de deksel op de foodprocessor en zet hem aan.
  3. De dip is klaar als alles tot een mooie gladde massa gemengd is.
  4. Schep in een schaal en serveer met Griekse pita of Zuurdesem brood.

Notities

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*