Ga terug
Broodsalade kruidentuintje

Brood salade kruidentuintje

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 2 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje, lunch, Ontbijt, Salade
Keuken: Nederlands

Ingrediënten
  

  • 60 gram Eigen gemaakte mayonaise of biologische mayonaise
  • 60 gram Biologische Crème fraiche
  • 20 gram Biologische verse bieslook
  • 10 gram Biologische verse peterselie
  • 10 gram Biologische Verse dille
  • 5 gram Biologische Verse selderij
  • 1 kleine Stengel Biologische lente ui
  • 1/4 theelepel Biologische Witte peper
  • 1/4 theelepel Biologische Knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel Biologische Uienpoeder
  • 1/8 theelepel Keltisch zeezout

Method
 

  1. Was de verse kruiden en de lente ui.
  2. Dep droog met keukenpapier en hak de verse kruiden heel fijn en snijd de lente ui ook heel fijn.
    Doe dit in een schaal.
  3. Voeg de witte peper, keltisch zeezout uienpoeder, knoflookpoeder, mayonaise en de crème fraiche erbij en meng alles met een vork goed door.
  4. Je kunt de brood salade maximaal 3 dagen bewaren in de koelkast.

Notities

Enjoy!