Ingrediënten
Method
- Verwarm de oven voor op 175 graden boven en onder warmte.
- Vet een cakevorm heel erg goed in met boter.
- Doe de roomboter met de kristalsuiker en vanillesuiker in een kom en meng dit goed door tot het romig is en alle suiker goed gemengd is.
- Voeg nu 1 voor een de eieren toe en mix dit goed alle eieren moeten goed opgenomen zijn door de boter en suiker.
- Doe het vanille extract erbij.Zeef de bloem, bakpoeder en maïzena boven andere kom.
- Spatel dit in delen met delen van de melk goed door het beslag.
- Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake in het midden van de oven voor 50 - 60 minuten gaar.
- De cake is goed als je er een sateprikker in kunt steken en deze er schoon uitkomt.
- Haal de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen in het bakblik.
- Stort daarna de cake voorzichtig uit de vorm op een taartrooster en laat compleet afkoelen.
- Natuurlijk kun je hem naar wens nog versieren.
Notities
Enjoy!